Dræn og isolering

Vejbred

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 18769875

Aut. kloakmester og byggekonsulent

Dræn og isolering

Kender I det - på en rigtig frostvejrsdag hvor der ligger let lag sne på taget, og så er der lige et hul hvor der er fuldstændig tøet - rigtig gættet - der er hul i isoleringen. Jamen svarer husejeren jeg har lige fået isoleret loftet! æv æv.


Huller og fejl i isolering er alt for ofte årsag til til kuldebroer, varmtab og risiko for svamp i husets konstruktion. Kuldebroer kan opstå alle steder i huset: taget, vægge, vinduer og gulve.


Gulve er ofte overset kilde til fugt i huset, fordi gulvet ikke er isoleret eller at kælderen ikke er isoleret og overgangen mellem en kold og fugtig kælder skaber fugt i gulvkonstruktionen. Vi har set eksempler på at mødet mellem en kold kælder og gulvvarme i stueetagen har skabt så meget kondens at gulvet i stueetagen har løftet sig og er blevet ødelagt. Vi har også set eksempler på at vådrumsmembranen i  et badeværelse er sprækket pga gulvet nedenunder var blevet fugtigt og havde udvidets sig grundet kondens fra kælderen.


Sørg for at lede vandet væk fra bygningen og når der etableres dræn skal der altid isoleres samtidig. Få altid tjekket huset med infrarødt kamera også selvom det er nyisoleret.


Læs mere om omfangsdræn her!


Vejbred er ofte ude og diagnosticere fejl i huset når husejeren løber panden i mod en mur hos forsikringsselskab og rådgivere. Vi har fordelen af både at være rådgiver og have meget praktisk erfaring fra marken, samtidig er vi billigere end de fleste rådgivere.


Kontakt os her, hvis du også har brug for tale med en som ved hvad de taler om.........