Genvækst og ventilation

Vejbred

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 18769875

Aut. kloakmester og byggekonsulent

Genvækst og ventilation

Det er nødvendigt at lufte ud hver dag. Åben vinduer og døre således der skabes gennemtræk i 5 min. Luk derefter igen. Således får du skiftet luften ud uden at køle luften ned.


Det er en god ide at sætte ventilation i vinduerne. I dag kan man købe vinduer med ventilation indbygget i karmen og ellers er det en forholdsvis nem opgave selv at installere ventilation i vinduerne.


Det er nødvendigt at have installeret en emhætte med ventilationsrør som føres ud. Det samme på badeværelset er det også nødvendigt at lave ventilation som er fugtstyret, også omkring tørretumbler eller hvis der tørres tøj indenfor.


Der kan også installeres et varmegenvækst system. Det er et filter system som skfiter luften ud i hele huset, således at fugt, snavs og støv skilles fra og varmen ledes tilbage i huset. Det er en dyr løsning, men  også den bedste og mest anbefalede løsning. Med denne løsning skaber du et godt og sundt indeklima også for allergikere samt sparer på varmen.


Hvis du laver ventilation i huset, sørg altid for at ventilere luften udenfor gennem ventilationsrør. Det er vigtigt at rørene er trukket rigtigt og i det rigtige materiale. Vi har desværre alt for ofte set eksempler på ventilationsrør som ikke installeret korrekt og det har alvorlige konsevenser, se billeder.


Kontakt os her! Vejbred kommer gerne og giver et tilbud på ventilation og genvækstsystem. Det behøver ikke at koste en formue at få et godt indeklima, og det giver ro, fred og komfort at priortere et sundt og godt indeklima!