Regn og skybrud

Autoriseret kloakmester, byggekonsulent og klimaentreprenør

Vejbred Entreprise Aps

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 39970716

Aut. nr.: KFUL-14055

Regnvand

 

De senere år har mange kraftige regnskyld og skybrud efterladt husejere med mange bekymringer og oversvømmede kældre og haver.

 

Udfordringerne med klimaændriner skaber problemer for husejere over hele landet, og mange får installeret højtvandslukkere og lavet andre klimasikring på deres ejendom.

 

Regnvand er et område, som der bliver mere og fokus på, og et område hvor alle kan gøre en indsats for at afhjælpe kloaksystemet, som slet ikke er dimensioneret til at aflede de mængder vand, som somme tider kommer under kraftige regnskyld og skybrud.

 

 

Regngenvinding

 

At genanvende regnvandet direkte fra en tank med installeret filter system er også en metode til at undgå oversvømmelse på din ejendom.

 

Genanvend dit regnvand og spar 35-45% af dit vandforbrug, ved at anvende det i vaskemaskine, toilet, bilvask og havevanding.

 

Der findes to forskellige filtersystemer:

 

Det ene er et filter, som monteres direkte i nedløbsrøret og leder det rene vand videre til en tank og derefter videre til de steder det ønskes brugt.

 

Det andet er en underjordisk tank med filter hvor vandet fra nedløbsrør ledes ned i en tank og igennem filtret for igen at ledes ind i huset til vaskemaskine og toilet. Dette system kan varmt anbefales i det du sparer på dit vandforbrug og i det vandet ikke indeholder kalk vil din vaskemaskine også holde længere.

 

En af metoderne for at komme af med vandet er at dræne haven, kælderen eller soklen rundt om huset.

 

kontakt os for et tilbudsbesøg.

 

Du kan også få en gennemgang af din ejendom for at forebygge skader forårsaget af vejret, se priser her.

"Lokal Afledning af Regnvand" bruges i sammenhæng med forebyggelse af skybrudsskader såsom oversvømmede kloakker kældre og infrastruktur. Når mere regnvand afledes lokalt, vil kloaknettet ikke blive belastet og kan bedre følge med og derved undgår man oversvømmede kældre.

 

Læs mere på: www.laridanmark.dk