Rottespærre

Skader på kloakken

 

Desværre for nogen følger der større udfordringer med. I vores samarbejde med forskellige skadedyrsbekæmpere bliver vi kontaktet hver gang rotten har fået adgang til huset via kloakken. Vores oplevelse er at det gør den i 4 ud af 5 tilfælde.

 

I disse tilfælde udfører vi en røggastest samt en tv inspektion. Vi anbefaler også en rottespærre monteret i skelbrønd. Testen og tv inspektionen viser hvor der er brud på kloakken. De fleste husejere er forsikret og derfor vil skaden blive anmeldt til jeres forsikringsselskab og vi kan udbedre skaden hvis I ønsker det

 

Vidste du?

 

Et rottepar kan blive til 862 rotter på et år.

 

Overfører sygdomme til mennesker og dyr.

 

Gnaver hul i plastik, beton og aluminium.

 

Stærk og akrobatisk, flytter metalriste og forcerer toilettets vandlås.

 

2 cm. er stort nok hul, til at en rotte kan komme igennem..

Æv! Rotter

 

Nej - rotter er bestemt ikke et rart bekendtskab. Heldigvis for de fleste kan problemet løses rimelig enkelt med et besøg af rottefængeren samt en rottespærre i skelbrønden.

 

Rottebekæmpelsen er steget med 50% på 5 år, hovedsagligt fordi kommunernes renovering og nyetablering af kloakkerne, har medført at rotterne har søgt efter nye steder at bo, samt varme vintre, derfor trænger de i stigende grad ind i private huse og deres kloak system.

 

En rottespærre er forebyggende og beskytter dit kloaksystem.

 

Pris inkl montering: 3250 kr.