Dyrskue

Vejbred

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 18769875

Aut. kloakmester og byggekonsulent

Dyrkskue

 

Så er det tid til Bregentved dyrskue. Igen i år stiller vi op med vores samarbejdspartner MyreExpressen som nabo. I samarbejde med dem sætter vi fokus på at din kloakmester kan rottesikre kloakken uden brug af giftstoffer, samtidig er det en forebyggelse mod fremtidige rotteangreb, se mere på rottestop.nu.

 

Vejbred tilbyder også en snak om kloakkering. Kom få et godt råd til hvilken spildevandsløsning som passer bedst til din ejendom. Med vores store erfaring og faglige ekspertise indenfor energi og klima tilbyder vi råd og vejledning til dig og din bolig. Kom og få en snak om din boligs energi- og klima mæssige tilstand. Det er måske tid til at få drænet kælderen eller sokkelen på dit hus. Eller måske går du i tanker om at få energi optimeret dit hus, men ved ikke rigtig hvordan og hvad. Eller har du tænkt på at opsamle regnvand og bruge det i toilettet og i vaskemaskinen. Eller måske går du i tanker om at ændre haven og tænke klimasikring ind over i form af et regnvandsbed. Eller din bolig klar til sol, vind, sne og regn når vejret rigtig sætter ind.

 

Se mere om Klima her. Se mere om energi her.

 

Vejbred ligger stor vægt på at være altvidende og uvildig i vores rådgivning. Samtidig har vi fokus på ressourcerne og har respekt for din komfort og pengepung.

 

Kig forbi og få noget drikke, et stykke chokolade eller deltag i konkurrencen om et af vores tre "tjek". Se pakkerne her.

 

Vel mødt på Bregentved dyrskue.