Dyrskue

Vejbred

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 18769875

Aut. kloakmester og byggekonsulent

Afsluttet Roskilde dyrskue 2018

 

Tak til teamet bag Roskilde Dyrskue for at skabe rammerne for området for bolig og energi. Tak til alle som besøgte vores stand og som deltog i konkurrencen. Tak til alle børnene som spise 14 poser slik og for alle jeres nysgerrige spørgsmål. Tak til vores leverandører og kollegaer som kiggede forbi til en snak.

 

På gensyn på Bregentved dyrskue, hvor vi som sidste år tager vores flotte stand med med portal og dette års regnvandsløsning. Lad os håbe på bedre vejr i år, eller er der varmt på kogekedlen og tørvejr i teltet. Kig forbi vores stand, denne dag har vi tid til at tage en uforpligtigende snak med dig om dine bolig drømme og om dine tanker og planer. Vores brede erfaring og tværfaglige viden bruger vi aktivt når vi snakker sammen med vores kunder. Vi synes også det er lærerigt og spændende at høre vores kunders tanker og drømme - ofte er det oplevelser og ideer som vi tager med os i vores dagligdag. Vi glæder os rigtig meget til jeres besøg.

 

Som sædvanlig er der mulighed for at deltage i konkurrencen og vinde vores Vejbred krus med chokolade og hovedpræmien er en overraskelse, måske har vi kommet ekstra gaver i puljen i år.....

 

Vel mødt på stand 51, samme sted som sidste år ved siden af MyreExpressen, i weekenden den 30 juni - 1 juli.