Dyrskue

Vejbred

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 18769875

Aut. kloakmester og byggekonsulent

Afsluttet Dyrskuer 2018

 

Tak til teamet bag Børn og dyr på Bregentved. Tak til alle som besøgte vores stand og som deltog i konkurrencen. Tak til vores leverandører og kollegaer som kiggede forbi til en snak.

 

Der har været en stor interesse for vores regnvandsanlæg i år, sandsynligvis pga vejret. Derfor tog vi en tank med indbygget filter med på Børn og Dyr i år og viste frem. Sidste nye skrig fra vores leverandør Nyrup Plast til en rigtig god pris. Ring endelig hvis I har lyst til en snak om en regnvandsløsning for jer.

 

I år havde vi udvidet vores brochure materiale til at indeholde priser på både medbyg og fuld pakke indenfor de 5 renseløsninger som Vejbred tilbyder. Priserne holder og det ved vi fordi vi har kørt med de priser i 3 år. I er stadig velkommen til at kontakte os for at få lavet en konkret tilbud på jeres renseløsning.

 

Vejbred tilbyder stadigvæk montering af rottespærre og der er stadig interesse blandt vores kunder. En rottespærre er forebyggende og slår ikke rotterne ihjel men er en effektiv spærre for at de ikke kommer ind i jeres private kloaksystem og kommer op via riste eller via toilettet eller gnaver huller i jeres kloakledning. Den type som vi monterer er en af de dyreste løsninger på markedet, og det er fordi det er vores erfaring at denne type er den sikreste, da vi efterhånden har set at rotterne har gnavet og fundet smuthuller igennem andre typer af rottespærrer.