Om Vejbred

Vejbred

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 18769875

Aut. kloakmester og byggekonsulent

Vejbred

 

Vejbred startede i sin nuværende form i 2005 og bliver drevet af ejerne Morten Sørensen og Sidsel Sørensen som begge med hver deres kompetencer og ambitioner favner bredt på viden og erfaring. Vi har haft selvstændig virksomhed siden 1995.

 

Vores motivation for at drive virksomheden er vores service. Vi ønsker at gøre en forskel for mennesker og ønsker at sætte vores præg på den natur, som vi alle er omgivet af. Uanset om det handler om, at du skal have hjælp til kloak, rotteplager, eller bare hjælp til at kunne gennemskue dit hjem og dine drømme, engagerer vi os i dig som person, i bygningernes egenskaber og regler og retningslinier for byggeriet.

 

Vi sætter regler og sikkerhed over alt andet, og sikrer at du får hjælp til at løse dine projekter med et godt resultat. Vi mener at reglerne er til for at blive overholdt, og at de hjælper til at opnå et ordentlig resultat.

 

Vi kan se helheder og ressourcer i en harmoni med dine drømme og med miljøet i fokus. Vores brede viden og erfaring er vores gave til dig, når du står og har brug for hjælp til dit hjem og dine drømme.

Morten Sørensen

Direktør og driftsansvarlig

 

Certificeret Bedre Bolig rådgiver.

Byggeteknikker.

Klimaentreprenør

AU i økonomi og ressourcestyring.

Autoriseret Kloakmester

Certificeret Rottespærremontør.

Certificeret tv inspektør.

Energivejleder.

Landmand med grønt bevis.

Sidsel Sørensen

Administrator og medarbejder ansvarlig

 

Beridder

 

Social mentor

 

Au i ledelse

 

Under uddannelse diplom i ledelse