Vedligeholdelse og rotter

Autoriseret kloakmester, byggekonsulent og  klimaentreprenør

Æv! Rotter


Nej - rotter er bestemt ikke et rart bekendtskab. Heldigvis for de fleste kan problemet løses rimelig enkelt med et besøg af rottefængeren samt en rottespærre i skelbrønden.


Rottebekæmpelsen er steget med 50% på 5 år, hovedsagligt fordi kommunernes renovering og nyetablering af kloakkerne, har medført at rotterne har søgt efter nye steder at bo, samt varme vintre, derfor trænger de i stigende grad ind i private huse og deres kloak system.


En rottespærre er forebyggende og beskytter dit kloaksystem.


Pris inkl montering: 2950 kr.Skader i kloakken


Reparationer kan være alt fra udstøbning i brønden, huller i rør, samlinger som er åbne eller bagfald og lunker.


De første tegn på at der er noget galt med kloakken, er når den stopper til, klukker i afløbet eller indtrængen af rotter og når overfladen synker bla. fliser og jord synker. Nogen gange er der også grus eller sten i brøndene, samt vil tærring og huller ses tydeligt i brønden.


De fleste har en rørskade forsikring i deres forsikrings pakke, og derfor dækker forsikringen de fleste skader. Det er forskellig alt efter hvilket forsikringsselskab, der bruges og hvilken dækning der er valgt.


Skaderne dokumenteres ved en tv inspektion, hvorefter en rapport fremsendes til forsikringsselskabet. Herefter løses problemet enten ved hjælp af opgravning eller punkt renoveringer/strømpe foring.


Vedligholdelse af kloakken


Det er nødvendigt at vedligeholde kloakken på lige fod med andre dele af hus og have. Ligesom  man maler og sliber gulve er det er god idé at vedligeholde kloakken. På denne måde forebygger man rotteangreb og tilstobning af ledningerne.


Få foretaget en tv inspektion af dit ledningsnet og på denne måde kan kloakmesteren vurdere om at der er behov reparationer og i hvilken stand din kloakledning er.


Tv inspektion inkl tjek af synlige brønd og tagnedløb


Pris: 1495 kr.

Vejbred Entreprise Aps

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59

mobil.: 20 96 10 27

CVR: 39970716

Aut. nr.: KFUL-14055