Vedligeholdelse og rotter

Autoriseret Gas og vandmester, samt Kloakmester

Vedligholdelse af kloakken


Det er nødvendigt at vedligeholde kloakken på lige fod med andre dele af huset. Ligesom man løbende reparerer og skifter ud når noget er slidt, gælder det samme for kloakken. På denne måde forebygger man rotteangreb og tilstobning af ledningerne.


Ved at sende et kamera ned i kloakken kan kloakmesteren vurdere om at der er behov for reparationer eller rensning af ledningerne.


Tv inspektion inkl tjek af synlige brønd og tagnedløb


Pris: 1495 kr.

Æv! Rotter


Nej - rotter er bestemt ikke et rart bekendtskab. Heldigvis for de fleste kan problemet løses rimelig enkelt med et besøg af rottefængeren samt en rottespærre i skelbrønden.


Rottebekæmpelsen er steget med 50% på 5 år, hovedsagligt fordi kommunernes renovering og nyetablering af kloakkerne, har medført at rotterne har søgt efter nye steder at bo, samt varme vintre, derfor trænger de i stigende grad ind i private huse og deres kloak system.


En rottespærre er forebyggende og beskytter dit kloaksystem. Det er et krav at der installeres en rottespærre i alle nye kloaker både på spildevand og regnvand.


Pris inkl montering: 2750 kr.


Ønsker du  mere information om rottespærre kan du skrive til os HER eller se mere på vores info side HER.Skader i kloakken


Reparationer kan være alt fra udstøbning i brønden, huller i rør, samlinger som er åbne eller bagfald og lunker.


De første tegn på at der er noget galt med kloakken, er når den stopper til, klukker i afløbet eller indtrængen af rotter og når overfladen synker bla. fliser og jord synker. 


De fleste har en rørskade forsikring i deres forsikrings pakke, og derfor dækker forsikringen de fleste skader. Det er forskellig alt efter hvilket forsikringsselskab, der bruges og hvilken dækning der er valgt.


Skaderne dokumenteres ved en tv inspektion, hvorefter en rapport fremsendes til forsikringsselskabet. Herefter løses problemet enten ved hjælp af opgravning eller punkt renoveringer/strømpe foring.

Vejbred Entreprise Aps

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59 mobil.: 20 96 10 27

CVR: 39970716

Aut. nr.: KFUL-14055

VFUL-15333