Sanitet

Autoriseret Gas og vandmester, samt Kloakmester

Sanitet

Badeværelset er blevet et højteknologisk rum, fuld af spændende muligheder, hvor man kan sætte sit præg både med form og farver, men også med den miljø og klimabevidste tankegang bagved. Lys, overflader og teknologi går hånd i hånd når der vælges interiør og installationer med hygiejne som fokus.

Badekar

I dag er der uanede muligheder som både tager hensyn til handicap, komfort og helbred når der vælges mellem alm. badekar, sidebadekar, badekar med sideåbning og spabad mm. Skal det indbygges eller sænkes ned i gulvet osv.

Håndvask

Et vælg af former, farver og materialer som der skal tages stilling når der vælges håndvask. Skal den indbygges i et møbel, skal den stå over på bordet, skal den gå ud i et med bordplade. Skal materialet være komposit, marmor eller terrasso osv.?

Toilet

Ja det gi'r sig selv... eller gør det? Der findes en del forskellige former og farver, samt højteknologisk toiletter på markedet, som kan gøre dette valg spændende. I toilette kan der bruges regnvand, som både sparer på vandforbruget og sætter ikke kalkmærker i kummen. Se mere her!

Vejbred Entreprise Aps

Farendløsevej 2, 4100 Ringsted.

vejbred@vejbred.dk

tlf.: 59 59 91 59 mobil.: 20 96 10 27

CVR: 39970716

Aut. nr.: KFUL-14055

VFUL-15333