Nordrup B&B

Nordrup Bed and Breakfast

Ferielejlighed til 5 personer.


Rummelig og velindrettet lejlighed med stor udstyrspakke og parkering lige ved døren, og kan bruges af gangbesværede.

Lejligheden er en ekstra bolig i tilknytning til hovedhuset på ejendommen.

Indretning:


Lejligheden er 60 kvm består af rummelig entre med knagerække og skabe. Stort Køkken, som er udstyret med komfur med ovn, opvaskemaskine og mikrobølgeovn, samt vandhane med kogende vand. Derudover forefindes mindre køkkenmaskiner og service til 5 personer.


Stue/sofakrog i åben forbindelse med køkken, hvor der også er spiseplads. Der er TV med dvd og Chromecast. Der er sovesofa til den 5. overnattende.  


Soveværelse med elevations dobbeltseng og køjeseng og tøjskab.


Mindre fordelingsgang. Badeværelse med brus.

Lokal området:

I lokalområdet er der 500 m til offentlig legeplads, boldbaner og offentlig naturpark. Der er 800 m til mindre nyanlagt skov med bålhytte og bænkebordsæt. Der er 3 km. til større skov. Der er 8 km til nærmeste indkøbs muligheder i henholdsvis Ringsted og Ørslev. 10 min. i bil til øst og vest motorvejen og 20 min. i bil til Syd motorvejen. Bussen stopper 500 m fra ejendommen og der er gode togforbindelser i Ringsted.


Seværdigheder kan nævnes Bonbonland, Gavnø slot, Camp adventure, Vikingeskibsmuseet, Stevns klint og Møns klint. Sct. Bendts kirke, og Ringsted oplevelses sti. Der 40 min. i bil til Rådhuspladsen.


Afstande til byer i nærheden:

Køge 20 km.

Haslev 15 km.

Roskilde 35 km.

Sorø 25 km.

Handicap venlig lejlighed:


Der er niveau fri adgang og alle døre er skydedøre med niveau fri adgang mellem rummene. Lejligheden er ikke handicap godkendt, men kan bruges af gangbesværet og kørestolsbrugere. Parkering er lige op ad indgangen til lejligheden.


Der er mulighed for at flytte rundt på møblerne så der er bedre plads.


Vi kan stille kørestol og krykker til rådighed. 


Ekstra udstyr:


Derudover forefindes babystol og tremmeseng. Inkl. I lejen er sengelinned og håndklæder, samt klude, viskestykker og rengøringsartikler. Der er centralstøvsuger med indbygget fejebakke.


Lejligheden er fuldt isoleret og der er gulvvarme over det hele.


I lejligheden er der et udvalg af brætspil, bøger, dvd’er og legetøj. Der er fibernet i lejligheden. Kæledyr er velkommen, men må ikke være til gene for naboer eller beboer på ejendommen, samt evt. skade forvoldt af kæledyr skal erstattes.


Vær opmærksom på at der ikke er udenomsarealer til lejligheden.


Der er ladestik til elbil (16 amp. type 2).

Forplejning:


Morgenmad kan tilkøbes til 50 kr. pr. person mod forudbestilling senest dagen før kl. 12.00.


unsplash